Contactweekend 2017

Share
Omschrijving: 

 

 

Ook dit jaar organiseren we weer een contactweekend voor pALS in het zorgverblijf Middelpunt te Middelkerke. We hebben voor 1-2-3 september alvast lekker warm weer besteld met een licht verkoelende zeebries. Ideaal om een weekend te ontspannen, voor zowel de pALS als de mantelzorger.

Ook dit jaar vinden we ontspanning en relaxatie zeer belangrijk. Dus dat beloofd! Verder proberen we jullie van relevante informatie te voorzien, jullie te verwennen en te entertainen. Onmisbaar is uiteraard het contact met andere pALS, waaraan zeker aandacht wordt besteed.

Conclusie; dit weekend is een echte must voor pALS die graag eens extra in de watten worden gelegd. Door de warme ondersteuning van ons verpleegkundig team worden ook de mantelzorgers ontlast.

Het verblijf is in volpension en er wordt gekookt op maat. Wie denkt dat dit dan wel een duur weekendje zal worden, is fout. Het weekend is namelijk gratis voor de patiënt en één begeleider dankzij de steun van de Nationale Loterij en Belfius. We vragen enkel een waarborg van € 50 per persoon, die integraal terugbetaald wordt op het weekend.

Waar wachten jullie nog op?

Hoe inschrijven? Enkel nog mogelijk voor de reservelijst.

► Vul het inschrijvingsformulier in. Klik hier om het formulier te openen.
Opties om te versturen:
- Klik op “versturen” in het formulier. Je wordt automatisch naar je mailbox geleid. Als dit niet het geval is, kies dan voor de optie hieronder.
- Sla het formulier op en e-mail het naar events@als.be
- Print het formulier af en stuur het per post naar ALS Liga België, Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 Leuven.

► Schrijf de waarborg over op het rekeningnummer BE25 3300 7134 6382 ter adressering van de ALS Liga met vermelding “Contactweekend + jouw naam”.

Je inschrijving is pas geldig na betaling van de waarborg.

Snel zijn is de boodschap, want de ervaring leert ons dat het weekend snel volloopt.

Na ontvangst van de waarborg stuurt de ALS Liga jou een e-mail ter bevestiging samen met een zorgfiche die je ingevuld moet terugsturen. Eventuele evoluties kunnen uiteraard op elk moment doorgegeven worden.

Om gratis te mogen deelnemen aan het contactweekend moet je geregistreerd zijn bij de ALS Liga en minstens één keer ons secretariaat bezocht hebben. We kennen je graag persoonlijk :-)

Opgelet: we kunnen niet garanderen dat je over een privékamer zal beschikken. Gebaseerd op de zorgzwaarte van de patiënten zijn we genoodzaakt een verdeling te maken.

Meer informatie over het programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Heb je dringende vragen? Stuur een e-mail naar events@als.be of geef ons een seintje op 016 23 95 82.

Meer uitleg over programmatie volgt op onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Contact, Weekend, 2017, Zee, Strand, Kamer, Middelpunt

  Belfius

Acties / Doneren

 

Danke, Spenden, ALS

Facebook Feed

Facebook feeds