Interview - studenten UAntwerpen

1 bericht / 0 nieuw
Stefanie Cornwe...
Interview - studenten UAntwerpen

Beste,

Tijdens de opleiding Farmaceutische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen wordt in het tweede bachelorjaar het opleidingsonderdeel “Bachelorproef partim II: communiceren met patiënten” gedoceerd. In dit opleidingsonderdeel wordt aan de student gevraagd om door middel van literatuur en een open interview informatie te verzamelen over en inzicht te krijgen in de pathologie en de ervaringen van een geneesmiddelengebruiker. De studenten dienen hiervoor twee patiënten te interviewen en de resultaten van het interview te verwerken in een schriftelijk werkstuk. Tijdens het interview zal er onder andere gevraagd worden naar de ziektegeschiedenis van de patiënt, de betekenis van een chronische aandoening en chronisch geneesmiddelengebruik voor de patiënt en hun ervaringen met de apotheek/apotheker.

Op dit moment zijn we dringend op zoek naar patiënten, die bereid zouden zijn om geïnterviewd te worden door onze studenten. Dit interview duurt meestal slechts 30 minuten, de studenten komen tot bij u. De interviews worden veelal eind oktober of november afgenomen.

Bent u geïnteresseerd om hieraan mee te werken als patiënten? Indien u meer informatie wenst of dit project telefonisch wenst te overlopen, contacteer ik u graag. U mag mij steeds via het e-mailadres stefanie.cornwell@uantwerpen.be contacteren. U kan zich t.e.m. 8 oktober registreren als kandidaat-patiënt.

Uw medewerking aan dit project/interview wordt door ons erg geapprecieerd en zal bijdragen aan een nog betere opleiding van apothekers.

Alvast van harte bedankt.

Mvg

Steffi Cornwell

Paul Cos

Wim Martinet