Project "Virtual Reality in woningadvies"

1 bericht / 0 nieuw
ALS Liga
Project "Virtual Reality in woningadvies"

Beste,

Wij zijn studenten ergotherapie die vanuit PXL-Healthcare in hun bachelorproef meewerken in een onderzoeksproject rond het gebruik van Virtual Reality in woningadvies. Tijdens de eerste fase van dit onderzoek peilen we naar de eisen/verwachtingen van een Virtual Reality toepassing in advies bij woningaanpassingen.

Hiervoor hebben we deelnemers nodig die ons helpen die behoeften in kaart te brengen. De eindgebruikers in dit onderzoek zijn personen met fysieke beperking die reeds een woningaanpassing hebben uitgevoerd of dit in de toekomst nog gaan verwezenlijken (bijvoorbeeld wanneer men alleen gaat wonen, gaat verhuizen, enzovoort). Ook zullen we de adviesverleners bevragen (ergotherapeuten en architecten).

Wij hebben nu de vraag of u dit zou willen delen op jullie pagina. Dit zou ons enorm helpen een groter bereik te bekomen en dit onderzoek tot een goed einde te kunnen brengen.

De linken voor de vragenlijst zijn als volgt:

Link adviesverleners: https://www.enquetesmaken.com/s/VirtualRealityWoningadviesAdviesverleners 
Link cliënten: https://www.enquetesmaken.com/s/VirtualRealityWoningadviesClient

Er vindt ook een co-creatie plaats op woensdag 28 maart 2018 in het UD Woonlabo (Guffenslaan 39, 3500 Hasselt), waar we samen gaan kijken naar de eisen en verwachtingen van de eindgebruikers. In de bijlage vindt u die brief met verdere informatie. Indien iemand hieraan wilt deelnemen, kan er contact gemaakt worden met Natasha Guzik (Natasha.Guzik@student.pxl.be) of Lotte Thijs (Lotte.Thijs@student.pxl.be).

Alvast bedankt voor uw tijd en moeite!

Met vriendelijke groeten 

Natasha Guzik (Natasha.Guzik@student.pxl.be)
Lotte Thijs (Lotte.Thijs@student.pxl.be)