Orgaandonatie na euthanasie

1 bericht / 0 nieuw
ALS Liga
Orgaandonatie na euthanasie

Dag iedereen

Wij zijn twee geneeskundestudenten van de Universiteit van Antwerpen. In het kader van onze thesis doen wij momenteel onderzoek naar het onderwerp orgaandonatie na euthanasie. Het zou kunnen dat u hier al iets over weet, hoewel dit onderwerp toch nog vrij onbekend is bij de meeste mensen. Dit komt omdat niet veel patiënten in aanmerking komen voor orgaandonatie na euthanasie; het is dus absoluut niet voor iedereen toepasbaar. 

Om deze reden is er nog maar weinig onderzoek gebeurd naar dit onderwerp, en daarom zouden wij dit graag wat meer onderzoeken aan de hand van een enquête. Wij vragen zowel aan artsen, als aan patiënten met een neurologische aandoening (type Parkinson, MS, ALS etc.) om ons hun mening te geven. Vooral de mening van patiënten is voor ons enorm belangrijk en daarom zouden wij u willen vragen om eventjes de tijd te nemen om onze enquête in te vullen. Dit neemt maximaal zo’n 10 – 15 minuten van uw tijd in beslag.

Via deze link kunt u de enquête openen: https://uantwerpen.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_cHLBv5KPY5fYdTL 

Indien u hier nog vragen of opmerkingen over heeft kan u altijd een mailtje sturen naar: fien.delaet@student.uantwerpen.be

Alvast bedankt voor uw tijd en moeite!

Met vriendelijke groeten

Fien De Laet en Anouk Buelens-Terryn