ALS Eyes Challenge

Dit jaar komt de ALS Liga, voor De Warmste Week, met een nieuwe challenge! Eentje waarmee we een vinkje kunnen zetten achter één van onze punten op onze Bucket List!

De campagne gaat ‘ALS Eyes Challenge” heten. Van waar deze naam? Bij ALS verliest de patiënt zijn motorische functies waardoor ze verlamt geraken. Bij veel van de patiënten blijft de oogfunctie als één van de laatste communicatiemiddelen over. Daarom dat we tijdens deze campagne de focus leggen op de ogen. 

ALS patiënten voelen zich in de steek gelaten door het gebrek aan remedie en aandacht. Daarbovenop komt nog eens dat heel veel pALS door COVID-19 in isolement geraakt zijn. Hiermee tonen we dat we als maatschappij toch achter hun staan, dat er aan hen gedacht wordt en dat ze niet alleen zijn. Want weten dat je niet vergeten wordt, is uiterst belangrijk!

Hoe verloopt de challenge? 

ALS Eyes ChallengeZoals de naam al doet denken, de ogen staan centraal in de foto. Met de armen vormen we dan de letter A van ALS. Daag je vrienden, collega's, familie,... uit om hetzelfde te doen en jou te taggen in hun foto!

De ‘Challenge’ bestaat uit 2 categorieën waar bij elke categorie prijzen te verdienen zijn:
-    Meest originele/creatieve/ludieke foto op een speciale plaats
-    De persoon met de meeste Tags bij vrienden

VOORWAARDEN OM DEEL TE NEMEN

1.    Trek een foto waar je het officiële A-symbool van deze campagne uitbeeldt. Hierbij staan de ogen gecentreerd in de ‘driehoek’ van de A. 
2.    Deel deze foto op al je sociale media 
3.    Gebruik de aangegeven hashtags*
4.    Tag de ‘ALS Liga – Ligue SLA’ op Facebook of ‘alsligabelgie’ op Instagram
5.    Daag je vrienden/familie/collega’s/fans uit om hetzelfde te doen en laat je door hen taggen.
6.    Zorg ervoor dat je foto openbaar staat
7.    Maak kans op een weekend!

#ALS #ALSLiga #ALSIcebucketchallenge #Icebucket #SLA #LigueSLA #Eye #ALSEyesChallenge #Eyes #ChallengeALS #DWW #DeWarmsteWeek #DWWvoorALS #VRT #samen #steunen #ACureForALS #samentegenALS #ALSBelgium #FocusonALS

ALS Eyes Challenge Blauw

Let’s Focus on ALS!

Share