Champagne 25 jaar ALS Liga

 

Champagne

De champagne is bijna de deur uit! Bestel snel om toch nog een exclusieve ALS champagnefles in huis te halen! 

De verkoop van de champagne loopt vlot. Dit zorgt er wel voor dat we nu aan onze laatste dozen en flessen zitten! Wil je in deze sombere tijden toch nog kunnen genieten van een lekker glaasje bubbels? Twijfel dan niet en bestel hier! In samenwerking met champagnehuizen Gaston Cheq en Aline Juvenelle hebben we deze ontworpen, kwaliteit gegarandeerd dus! 

Je kan kiezen tussen een box van 6 met combinatie van de 2 champagnes (3 flessen van elk) voor de prijs van €125 of je kan een magnum fles van Gaston Cheq bestellen aan €55/fles.
Ook in deze corona tijden hebben we jullie steun meer dan nodig. De afgelopen maanden zijn al onze fondsenwervingen stil komen te staan. Dus wil je ons steunen? Twijfel dan niet en vul het onderstaande formulier in. Alleen zo komen we een stap dichter om ALS uit de wereld te helpen.

LET OP!! 

Door de huidige coronamaatregelen kunnen we niet meer aan huis leveren of laten ophalen aan één van onze afhaalpunten. Daarom organiseren we op bepaalde data een champagne TAKE-AWAY in Leuven. 

Persbericht: De ALS Liga bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd met champagne!


Geen champagneweekend, wel champagneactie voor ALS Liga - Krant van West-Vlaanderen

Bestelformulier 

Assortiment

 
Gegevens voor de levering:

 
Voor bedrijven en zelfstandigen voorzien we een boekhoudkundig attest indien gewenst en na het bezorgen van alle nodige gegevens.

Share