Contactweekend 2018

7, 8 en 9 september 2018

 

Ook dit jaar is er een nieuwe editie van het contactweekend voor pALS! Dit jaar gaat het uitzonderlijk tijdens het tweede weekend van september door. Op 7, 8 en 9 september komen we samen in het zorgverblijf Middelpunt te Middelkerke. Ideaal om een weekend te ontspannen, voor zowel de pALS als de mantelzorger.

Ook dit jaar staan ontspanning en relaxatie centraal. Er een weekendje tussenuit. Verder proberen we jullie van relevante informatie te voorzien, jullie in de watten te leggen en te entertainen. En dit allemaal in het gezelschap van mede pALS! Door de warme ondersteuning van ons verpleegkundig team worden ook de mantelzorgers ontlast. Het verblijf is in volpension en er wordt gekookt op maat. Wie denkt dat dit dan wel een duur weekendje zal worden, is fout. Het weekend is namelijk volledig gratis voor de patiënt en één begeleider dankzij de steun van de Nationale Loterij. We vragen enkel een waarborg van € 50 per persoon, die integraal terugbetaald wordt op het weekend.

Waar wachten jullie nog op?

Hoe inschrijven?Enkel nog mogelijk voor de reservelijst.

► Vul het inschrijvingsformulier in. Klik hier om het formulier te openen. Opties om te versturen:

- Klik op “versturen” in het formulier. Je wordt automatisch naar je mailbox geleid. Als dit niet het geval is, kies dan voor de optie hieronder;
- Sla het formulier op en e-mail het naar events@ALS.be;
- Print het formulier af en stuur het per post naar ALS Liga België, Kapucijnenvoer 33 B/1, 3000 Leuven.

► Schrijf de waarborg over op het rekeningnummer BE25 3300 7134 6382 ter adressering van de ALS Liga met vermelding “Contactweekend + jouw naam”.

Let op: je inschrijving is pas geldig na betaling van de waarborg.

Na ontvangst van de waarborg stuurt de ALS Liga jou een e-mail ter bevestiging samen met een zorgfiche die je ingevuld moet terugsturen. Eventuele evoluties kunnen uiteraard op elk moment doorgegeven worden via events@ALS.be. Aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen is, raden we je aan om je zo snel mogelijk in te schrijven. Ervaring leert ons dat de inschrijvingen super snel binnenstromen!

Meer informatie over het programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Heb je dringende vragen? Stuur een e-mail naar events@ALS.be of geef ons een seintje op 016 23 95 82.

Let op: Om gratis te mogen deelnemen aan het contactweekend moet je geregistreerd zijn bij de ALS Liga en minstens één keer ons secretariaat bezocht hebben. We kennen je graag persoonlijk :-) Hiernaast kunnen we niet garanderen dat je over een privékamer zal beschikken. Gebaseerd op de zorgzwaarte van de patiënten zijn we genoodzaakt een verdeling te maken.

Meer uitleg over programmatie volgt op onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Share