Interactieve ALS-opleidingsdag

Verspreid dit onder uw collega's, studenten, patiënten en vriendenkring.

Save the date! Op woensdag 19 juni 2019 organiseert de ALS Liga de tweede interactieve ALS-opleidingsdag waar professionele zorgverleners zoals artsen, verpleegkundigen, kinesisten en dergelijke uitgenodigd worden om hen te informeren en te sensibiliseren omtrent ALS. Tijdens deze opleidingsdag belichten verschillende sprekers de diverse aspecten van de multidisciplinaire zorg bij ALS-patiënten, zowel in theoretische lezingen als tijdens interactieve sessies.

Om zo veel mogelijk hulpverleners over het hele land te betrekken, wordt de opleidingsdag elk jaar in een andere stad georganiseerd. In 2019 wordt Gent de locatie voor deze bijzonder leerrijke en boeiende dag. Een exact plan van de locatie en het programma wordt binnenkort aangevuld.

Niet alleen professionele zorgverleners zijn genodigd op onze opleidingsdag. Ook pALS en hun familie zijn meer dan welkom om de sessies mee te volgen en bij te leren over de recente ontwikkelingen in de ALS-wereld.

De interactieve ALS opleidingsdag is volledig gratis! We vragen enkel om tijdig in te schrijven om een plaats te garanderen.

Alle Belgische NMRCs werken mee aan deze opleidingsdag, waarbij ze elk een deelaspect van de multidisciplinaire zorg bij ALS zullen belichten.

Vanaf 8u30 voorzien we koffie bij de registratie, om 9u00 start de eerste spreker. Het einde is voorzien om 17u30. Over de middag wordt een lunch aangeboden.

Accreditatie voor artsen in het kader van zowel algemene geneeskunde als ethiek en economie is voorzien, evenals voor andere groepen zorgprofessionals.

Volg onze Facebook- en Twitterpagina en de website voor belangrijke updates. Vragen kunnen gesteld worden door te mailen naar events@ALS.be.

De uiterste inschrijfdatum is 1 juni 2019.

 
Gratis inschrijven kan hier: 

Share