Interactieve ALS-opleidingsdag

Woensdag 24 juni 2020
Hendrik Consciencegebouw - Brussel

Beleef een leerrijke dag in hartje België, met de interactieve ALS-opleidingsdag!

De interactieve opleidingsdag is reeds aan zijn derde editie toe en vindt plaats in Brussel op 24 juni 2020. Deze jaarlijkse ALS-infodag, die gratis wordt aangeboden, is voor professionele zorgverleners een leerrijke dag/ervaring. Enerzijds worden de verschillende aspecten van de multidisciplinaire zorg voor ALS-patiënten uitgelegd en anderzijds zijn er zowel theoretische lezingen als praktijkgerichte sessies. Ook de pALS en hun mantelzorgers, zijn van harte welkom en kunnen deze leerrijke sessies volgen.

Alle Belgische NMRCs werken mee aan deze opleidingsdag, waarbij elk centrum een deelaspect van de multidisciplinaire zorg bij ALS zal belichten. Het belooft een heel leerrijke dag te worden. Inschrijven is dus de boodschap! Je betaalt geen toegangsprijs het is volledig gratis! Schrijf je dus snel in om een plaats te garanderen.

Accreditatie voor artsen in het kader van zowel algemene geneeskunde als ethiek en economie is voorzien, evenals voor kinesisten en verpleegkundigen.

Adres:
Hendrik Consciencegebouw
Koning Albert II-laan 15
1210 Brussel
Bereikbaarheid met trein, tram, metro, bus, fiets en auto

Stay tuned, want meer informatie volgt binnenkort!

Hou alvast onze Facebook- en Twitterpagina en de website in de gaten voor belangrijke updates en meer informatie. Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar events@ALS.be.

Gratis inschrijven kan hier:

Share