De Warmste Week - Music for Life 2018

18 tot en met 24 december 2018

 

Wafels bakken, wandelen of quizzen ten voordele van de ALS Liga? Dat kan! Ook dit jaar wordt er geld ingezameld om ALS de wereld uit te helpen. Van 18 tot 24 december gaat Studio Brussels’ Music for Life weer van start op het domein Puyenbroeck in Wachtebeke. De week voor kerstmis wordt opnieuw de Warmste Week waarin acties georganiseerd worden voor verschillende goede doelen waaronder de ALS Liga. 

Net als vorig jaar hoopt de ALS Liga er weer een topjaar van te maken. Daarbij hebben we jouw hulp nodig! Ben jij een organisatietalent dat van aanpakken weet? Of wil jij je favoriete liedje wat vaker op de radio horen?  Organiseer samen met je familie, vrienden, collega’s en/of buren een hartverwarmende actie of vraag gewoon een plaatje aan.

Acties registreren kan via de site van de Warmste Week vanaf september. Alle inkomsten gaan integraal naar het onderzoeksfonds ‘A cure for ALS’. Geen inspiratie? Like onze facebookpagina en ontdek welke acties worden georganiseerd in het kader van Music for Life. Vergeet ook niet om ons in jullie berichten op Facebook en/of Twitter te taggen. Meer info nodig of wil je ons op de hoogte houden van je actie? Mail gerust naar events@ALS.be

Registreer, actie, ALS Liga, Music for Life

Ketnet Koekenbak

Een warme oven, een hete pan, handjes vol beslag en een overheerlijke geur waarvan je gaat watertanden. Dit alles kan je vinden tijdens een nieuwe editie van Ketnet Koekenbak, een bakactie in het kader van Music for Life waarbij koekjes en andere baksels verkocht worden ten voordele van een goed doel. Wil jij dit jaar ook meedoen? Schakel je juf of meester in, bombardeer je directeur of neem gewoonweg de klas over en organiseer tussen 4 en 27 december in jouw klas een koekenbak ten voordele van de ALS Liga.

Inschrijven kan via deze link. Duidt ook zeker de ALS Liga aan als goede doel. 

Ketnet, Koekenbak, Registreer, Music for Life

Bedankt om samen met ons de Warmste Week een stukje warmer te maken!

Tijdens Studio Brussels’ De Warmste Week editie 2017 waren we getuige van dit ongelooflijk kippenvelmoment waar er luidkeels meegebruld werd op de tonen van het liedje ‘You never walk alone.’ Ook zin om te delen in de hartverwarmende samenhorigheid dit jaar? Organiseer een leuke MFL actie ten voordele van ALS Liga en laat zien dat pALS er nooit alleen voor staan.

Music for Life

Share