MFL: Sint-Andriesziekenhuis for life (3)

Van 13 december, tot en met 23 december 2019

 

Cupcakes Bakmarathon, verkoop van koffie en thee, de warmste quiz, rostjes verzamelen, enz. Het Sint-Andriesziekenheid heeft er alvast zin in en heeft hele mooie acties op het programma staan. Heel erg bedankt allemaal. 

Programma: 

* Cupcake bakmarathon: Op vrijdag 13 december wordt het restaurant omgetoverd tot een pop-up bakkerij. Collega Hans Martens (winnaar Bake Off Vlaanderen) bakt cupcakes die nadien verkocht worden. Wie wil, kan meehelpen en krijgt tegelijk een workshop cupcakes bakken.

* Verkoop koffie, thee e.a.: Tijdens de cupcake-marathon en ook daarna nog worden naast cupcakes ook koffie, thee, kerststerren en kerstkaarten verkocht.

* Kwist’em For Life: De warmste quiz vindt plaats op 20 december in het restaurant, iedereen kan deelnemen. Hieraan wordt een tombola gekoppeld met als hoofdprijs een weekendje voor 8 personen in vakantiehuis Westnest te Nieuwpoort, aangeboden door collega Dominique Wambeke.

* De rostjes: Gedurende de maand december staat een collector in het restaurant waar mensen hun ‘rostjes’ kunnen deponeren t.v.v. de Warmste Week.

* Warmathon Kortrijk: De collega’s van Intensieve Zorgen nemen deel aan de warmathon op woensdag 18 december in Kortrijk.

Locatie: 
Sint-Andriesziekenhuis
Bruggestraat 84
8700 Tielt

Meer informatie: 
Sint-Andriesziekenhuis for Life
Facebook

Share