Nazomerweekend 2019

6, 7 en 8 september 2019

 

Binnenkort start weer een nieuwe editie van het contactweekend voor pALS! Traditioneel vindt dit het eerste weekend van september plaats. Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september komen we samen in het zorgverblijf Middelpunt te Middelkerke om te genieten van een weekend vol verwennerijen, zowel voor pALS als voor hun mantelzorgers. Dit nazomerweekend is de ideale activiteit om een laatste keer goed te ontspannen om er dan weer volop tegenaan te gaan in een nieuw werkjaar. 

Ook dit jaar staan ontspanning en relaxatie centraal door jullie te voorzien van leuke, tijdsgebonden activiteiten op maat in een rustgevende omgeving. Verder proberen we jullie van relevante informatie te voorzien, jullie in de watten te leggen en te entertainen. Dit allemaal in het gezelschap van mede pALS! Door de warme ondersteuning van ons verpleegkundig team worden hierbij ook de mantelzorgers ontlast. Het verblijf is in volpension waar er gekookt wordt volgens de voedingsnoden van de deelnemers.

Het weekend is volledig gratis voor de patiënt en één begeleider dankzij de steun van de Nationale Loterij en haar spelers. We vragen enkel een waarborg van € 50 per persoon, die integraal terugbetaald wordt op het weekend. 

Na ontvangst van de waarborg stuurt de ALS Liga jou een e-mail ter bevestiging samen met een zorgfiche die je ingevuld moet terugsturen vóór 22 juli. Eventuele evoluties kunnen uiteraard op elk moment doorgegeven worden.

Let op: Om gratis te mogen deelnemen aan het contactweekend moet je geregistreerd zijn bij de ALS Liga. Het nazomerweekend is volzet. Daarom verwijzen we je graag door naar het voorzomerweekend in juni 2020.

Heb je dringende vragen? Stuur een e-mail naar events@ALS.be of geef ons een seintje op 016 23 95 82.

 

Contactweekend 2019

Share