Project #TB225 - Samen scoren voor ALS


 

 

Takeuchi strijdt mee tegen deze ziekte door geld in te zamelen voor de ALS Liga, dé vereniging in België die zich inzet voor ALS-patiënten. Takeuchi zet een grootse campagne op om de ALS Liga onder de aandacht te brengen. Deze campagne is genaamd ‘Project #TB225’ en bestaat uit twee onderdelen.

Ten eerste gaan we op grote schaal collecteren met onze nieuwste minigraver: de TB225. We rijden gedurende het wereldkampioenschap met een speciale editie van deze machine rond, volledig in de Belgische strijdkleuren. We gaan de machine plaatsen op de drukst bezochte locaties in België, waar we ook gaan collecteren. Verder zamelen we geld in via onze leveranciers en middels een benefietactie tijdens onze Verhoeven Demo Days.

Naast de collecte is het gedurende het wereldkampioenschap mogelijk om te bieden op de speciale TB225 editie. Op 14 juli wordt de machine verkocht aan de hoogste bieder. (Voor de laatste biedingen kijk je op www.TB225.be!). Elke euro bovenop de inkoopprijs wordt geschonken aan de ALS Liga.

Meer informatie: 
www.TB225.be
Persbericht

Artikels
Foto's
Video's

Minigraver

Share