Reuze en verrassende patiënten ALS Ice Bucket Challenge.

← ga terug naar Persberichten

04-09-2014

Reuze en verrassende patiënten ALS Ice Bucket Challenge.

Op 5 – 7 september aanstaande organiseert ALS Liga België haar jaarlijks contactmoment voor ALS-patiënten en hun familie in zorgverblijf Middelpunt te Middelkerke. Ongetwijfeld vormt de ALS Ice Bucket Challenge er een druk gespreksonderwerp. Alle ALS-patiënten appreciëren van harte wat deze actie voor hen teweeg brengt. Velen overwegen zelf aan de ‘klassieke ijsdouche’ deel te nemen, maar zien dit als onmogelijk omwille van hun gezondheidstoestand en beperkingen.

Daarom heeft ALS Liga België een reuze en verrassende ALS Ice Bucket Challenge op maat van onze doelgroep uitgewerkt die door de 40 aanwezige ALS-patiënten, bijgestaan door hun familie en onze vrijwilligers, gezamenlijk zal worden aangegaan.

Een filmpje van een ALS Ice Bucket Challenge gezamenlijk uitgevoerd door zo een groot aantal ALS-patiënten heeft ons nog niet bereikt. Deze uitdaging wordt dus ongetwijfeld de eerste en grootste patiënten Ice Bucket Challenge ter wereld van dergelijke omvang.

Wij nodigen u van harte uit om dit unieke evenement bij te wonen en er in uw media over te berichten.

Praktisch:

Deze bijzondere ALS Ice Bucket Challenge  die gezamenlijk zal worden uitgevoerd door 40 ALS-patiënten gaat door op zaterdag 6 september 2014 om 10u45 in ALS-zorgverblijf Middelpunt, Westendelaan 37, 8430 Middelkerke. Bereikbaarheid van de locatie is te consulteren via http://www.middelpunt.com/nl/contact-8.htm

Voor aanmelding en meer informatie:

Evy Reviers        +32(0)495-44 67 82

Share