Stickercampagne

 

 

Kleef ALS de wereld uit.
De stickercampagne van de ALS Liga heeft jouw hulp nodig! Zo kan je mee helpen ALS meer naamsbekendheid te geven én help je zonder veel moeite mee aan fondsenwerving voor wetenschappelijk onderzoek. Hoe meer mensen we in het straatbeeld kunnen bereiken in de strijd tegen ALS, hoe beter. Elke euro telt! Kleef je mee? 

Bestel GRATIS autostickers met SMS-code 4334 via administratie@ALS.be of bel 016/23.95.82 . We beschikken over verschillende ontwerpen voor de autocarrosserie en/of ruiten: langwerpig en vierkant, met achtergrond of transparant,...

Sticker, Campagne, Auto, Weg

Stappenplan stickers

Benodigdheden: een propere doek/vod, wat detergent, een extra paar handen.

1) Beslis op voorhand waar je de sticker wil kleven.

2) Maak de te bekleven oppervlakte vetvrij; door bv het gebruik van afwasmiddel. Geen aceton want dit is schadelijk voor de lijm van de sticker !

3) Bij een rechthoekige sticker ga je verticaal werken en maak  je langs de bovenzijde een centimeter los van de folie die je dan onmiddellijk op de wagen plakt en goed aandrukt. Aandrukken is zeer belangrijk om belvorming te vermijden. Bij een langwerpige sticker begin je best langs links en werk je horizontaal.

4) Centimeter per centimeter trek je een deel van de folie langs de achterzijde los, zodat de sticker met meer oppervlak op je auto kleeft. Teveel lostrekken in één keer kan zorgen voor ongelijkmatigheid en het vormen van luchtbellen die niet verholpen kunnen worden.

5) Als er luchtbellen onder de sticker zouden ontstaan, kan je de sticker deels terug lostrekken en opnieuw plakken, goed aanspannen en erover wrijven. Met een fijn naald een gaatje in de luchtbel prikken en aandrukken kan een optie zijn.

Sticker, Auto, Campagne   Sticker, Auto, Campagne

Sticker, Auto, Campagne   Sticker, Auto, Campagne

Sticker, Auto, Campagne   Sticker, Auto, Campagne

Share