Tour du ALS 2019

 

 

Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ wordt er jaarlijks het (fiets) evenement Tour du ALS georganiseerd. Hierbij trotseren honderden fietsers, hardlopers en wandelaars de Mont Ventoux in Frankrijk ten voordele van ALS. In 2019 zal ook de ALS Liga partner zijn van dit sportief evenement. Dit om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar ALS.

Sta je te springen om deel te nemen aan Tour du ALS 2019 of draag je liever je steentje bij als vrijwilliger? Zie je potentieel in deze happening en wil je van Tour du ALS een nog groter succes maken als sponsor?  Klik verder en ontdek hoe je op je eigen manier kan deelnemen aan Tour du ALS.

 

Deelnemer

Sponsor

 

Deelnemers:

Om een groot totaalbedrag te bekomen, roepen we wielerliefhebbers nu al op om in team of individueel te trainen voor de beklimming van de ‘Kale Berg’. Op 29 mei 2019 wordt immers het startschot gegeven voor dit spectaculaire fietsevenement. Fiets je niet zo graag? Ook loopfanaten en wandelaars zijn meer dan welkom om samen te sporten voor ALS. Inschrijven kost € 125 waarbij fietskledij en professionele verzorging in de prijs inbegrepen zijn. Wil je er volgend jaar bijzijn? Lees verder hoe je je kan inschrijven:

1) Deelnemen kan individueel of in groep
2) Elke deelnemer zamelt een bedrag van 1500 euro in via sponsoring of door het organiseren van acties. Dit bedrag zal gaan naar het wetenschappelijk onderzoek naar ALS
3) Laat je deelname weten via events@ALS.be. Meer info over de registratie via de Tour du ALS site volgt. Deze zal een apate registratie krijgen voor Belgische teams.
4) Trainen, trainen en nog eens trainen

Je reis, vervoer en accommodatie zijn niet in de prijs inbegrepen. Je krijgt wel veel respect en dankbaarheid in de plaats! Meer informatie over Tour du ALS kan je vinden via deze link.

BELANGRIJK Ook pALS zijn meer dan welkom om deel te nemen aan Tour du ALS. Hun deelname is volledig gratis! Speciale fietsen zijn ter plaatse aanwezig dus extra vracht meenemen is niet nodig. Bekijk het volgende filmpje om al in de sfeer te komen:

 

Vrijwilliger

Op 29 mei 2019 gaat een nieuwe editie van het sportevenement ‘Tour du ALS’ van start, een wielerhappening waarbij een honderdtal fietsers de Mont Ventoux in Frankrijk beklimmen. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ wordt hierbij geld ingezameld ten voordele van wetenschappelijk onderzoek naar ALS. De ALS Liga België is dit jaar partner van Tour du ALS en zoekt vrijwilligers om ondersteuning ter plaatse te bieden. Ben jij iemand die graag zijn steentje bijdraagt in het mooie Frankrijk? Je kan je inschrijven voor de werkterreinen: Fysio, Rode Kruis, motards, logistiek, horeca, parcours, hospitality en techniek

Praktisch

- Er wordt een vrijwilligersdag georganiseerd voor de start van Tour du ALS waar je uitleg krijgt over het evenement
- Je kan tijdens Tour du ALS in het basecamp verblijven tegen een minimale vergoeding. Een tent en kampeerspullen dien je zelf mee te brengen. Je kan ook een huis of hotelkamer reserveren.
- Het ontbijt, de lunch en het diner zijn gratis op de dagen waarop je werkt; anders tegen minimale kosten
- Je krijgt gratis water, koffie en thee ter beschikking
- Je dient je eigen vervoer van en naar Frankrijk te regelen

In ruil voor je bijdrage krijg je een fantastische ervaring terug! Aarzel dus niet en stel je kandidaat via events@ALS.be. Meer info kan je terugvinden op de Tour du ALS site. Volg ook onze website en Facebookpagina voor updates over het sportevenement van het jaar.

 

Sponsor

Om van Tour du ALS 2019 een nog groter succes te maken dan de vorige edities zijn wij op zoek naar sponsoren. Ben je geïnteresseerd om financieel partner te worden van Tour du ALS? Neem vrijblijvend contact op via events@ALS.be en wij maken graag voor jouw een pakket op maat op.

Share