Tour Du ALS - READY, SET, GOOOOO… !

Tour du ALS

Donderdag 11 juni 2020    

 

Alle handen op elkaar want de 9de editie van Tour Du ALS komt eraan! Schrijf alvast 11 juni 2020 in jullie agenda want dan wordt in het Franse Malaucène het startschot gegeven van Tour du ALS. 

Een sportief evenement waarbij honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux beklimmen om geld in te zamelen in de strijd tegen ALS. Net zoals vorig jaar zal ALS Liga België de handen in elkaar slaan met de oorspronkelijke organisator Stichting ALS Nederland om het evenement een internationaler karakter te geven. Ook dit jaar belooft het een spetterende editie te worden waarbij verbondenheid en positieve beïnvloeding centraal staan. Het is een fantastische sportieve ervaring die je heel je leven zal koesteren samen met de volledige Tour du ALS familie. 

Doe jij ook mee? Dat kan! Het ALS Liga team zoekt ook dit jaar nog deelnemers, vrijwilligers en sponsors om Tour du ALS nog naar een hoger niveau te tillen. 

Heb jij zin om als deelnemer mee te fietsen, wandelen of hardlopen? Of heb jij eerder zin om als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken? Consulteer dan de eigen website en het inschrijfplatform www.tourduALS.be bekend. Via deze website is jouw donatie vanaf 40 EUR eveneens fiscaal aftrekbaar.

Maar ook sponsors zijn niet te missen gedurende het sportief evenement. Bedrijven of particulieren kunnen ook op verschillende manieren de Tour du ALS steunen om zo bij te dragen aan een top evenement! Wij doen hierbij tevens een warme oproep aan bedrijven en particulieren om financiële of materiële middelen ter beschikking te stellen. Stuur een mailtje naar events@ALS.be en wij komen graag meer informatie geven over het evenement alsook over de mogelijke sponsorpakketten aangepast aan jouw noden. 

Steun, motiveer en presteer! Ga deze sportieve uitdaging aan, en beleef samen met ons een onvergetelijke ervaring. Want alleen samen trappen wij ALS de wereld uit! 

Schrijf je in!

Share