Warmathon

Dinsdag 18 tot zondag 23 december 2018

 

Binnenkort is het zover! Dan gaat het warmste loopevent van het jaar weer van start. Van 18 tot 23 december vind de Warmathon opnieuw plaats in alle provincies van Vlaanderen. Deze editie van de Warmathon is net iets specialer dan de vorige. Vanaf nu kies je volledig zelf voor welk goed doel jij je beste beentje wil voorzetten. Wacht dus niet langer en haal die trainingsschema’s maar naar boven. Mobiliseer je collega’s voor een ALS-loopteam of verzamel je buren in een wijkteam. Loop je liever met je vrienden en familie? Geen probleem! Voor elke loper die de longen uit zijn/haar lijf loopt voor de ALS Liga krijgt van ons een speciaal ALS T-shirt. Stuur je maat door naar events@ALS.be en ontvang je gratis T-shirt.

Registreer warmathon

Om ALS in de kijker te plaatsen geeft de ALS Liga het goede voorbeeld. Vanuit de Liga wordt een team opgericht bestaande uit onze meest sportiefste medewerkers. Toch hebben we daarbij nog extra hulp nodig! Ben jij een snelle of gemotiveerde loper die ons team kan versterken? Loop dan mee op woensdag 19 december in Leuven en zamel geld in voor het onderzoeksfonds ‘A Cure for ALS’.

Kan je er niet bij zijn in Leuven maar wil je toch lopen voor de ALS Liga? Hier vind je de data van de Warmathon in de andere steden:

Dinsdag 18 december - Genk
Donderdag 20 december - Brussel
Vrijdag 21 december - Antwerpen
Zaterdag 22 december - Gent
Zondag 23 december – Brugge

Deelnemen aan de Warmathon van Music for Life kost 15 euro waarvan er 10 euro naar je zelfgekozen goed doel zal gaan. Dat is natuurlijk de ALS Liga! 

Klik hier om je in te schrijven en de parcours te ontdekken.

Warmathon

Share