ALS Liga-magazine

De ALS-Magazine is een maandelijkse nieuwsbrief voor en door ALS patienten, familie en geinteresseerden. Het bevat verschillende rubrieken met onder andere:
* Informatie over de ALS Liga en de diensten die wij aanbieden
* Nuttige adressen en contacten
* Nieuws rond de strijd tegen ALS
* Informatie over activiteiten voor ALS-patienten en hun familie
* Verhalen over (en door) lotgenoten
* Nieuws uit de medische wereld
* Praktische informatie over lopende acties
* .....en nog veel meer

Het ALS-Magazine wordt digitaal aangeboden.

Omdat veel van onze patiënten te kampen hebben met een beperking van de handfunctie bieden wij ons magazine digitaal aan, want veel leden wensen het magazine op hun computer te lezen. Dat maakt het voor iedereen gemakkelijker om de tekst te vergroten.

Je kan in het magazine rechtstreeks naar de door jou gewenste rubriek gaan door in de nieuwsbrief op een onderwerp te klikken of door rechtstreekse verwijzing in de inhoudstafel of één van de bladwijzers. Ook werd het magazine voorzien van een handige flip-functie waarmee je het gemakkelijk kan doorbladeren.

Uitleg vind je in deze handleiding. De magazines staan in pdf-formaat, je hebt minstens Adobe Acrobat Reader 10 nodig om die te kunnen lezen. Download indien nodig de software gratis hier.

Indien je ook over nuttige informatie, een leuke tekst of een belangrijk bericht beschikt kan je ons die doormailen.

… en vertel je eigen verhaal! Heb je zelf ook een getuigenis die je wil delen? Denk je dat jouw levensverhaal anderen kan helpen? Vertel het ons en alle ALS-patiënten. Neem contact op met ons secretariaat op info@ALS.be voor verdere afspraken en motiveer met jouw verhaal een lotgenoot!

Share