ALS Liga-magazine

Sinds juni-juli 2014 wordt onze ALS-Nieuwsbrief in een nieuw kleedje gestoken en krijgt voortaan de naam ALS Liga-magazine (vanaf nr. 164).

Omdat veel van onze patiënten te kampen hebben met beperking van de handfunctie bieden wij ons magazine hier ter inzage aan, want veel leden wensen het magazine op hun computer te lezen.

Vanaf “Nieuwsbrief 159” is er een nieuwe functie geïmplementeerd ten behoeve van de patiënten die graag hun ogen of kin zouden willen sparen. Hiervoor is het nodig om de Nieuwsbrief/magazine op te slaan (Rechterklik op een bestand en kies "doel opslaan als..."). Je kan vanaf deze en latere nieuwsbrieven/magazines gewoon rechtstreeks naar de door jou gewenste rubriek gaan door die te selecteren in de Inhoudstafel of in een van de bladwijzers. Ook zal er regelmatig een bestand (bv.: overschrijvings- of inschrijvingsformulier) in bijlage meegeleverd worden.

Uitleg vind je in deze handleiding.

Indien je ook over nuttige informatie, een leuke tekst of een belangrijk bericht beschikt kan je ons die doormailen.

De nieuwsbrieven staan in pdf-formaat, je hebt minstens Adobe Acrobat Reader 10 nodig om die te kunnen lezen. Download indien nodig de software gratis hier.

-> Rechterklik op een bestand en kies "doel opslaan als..."

 

Share