Nabestaanden Conctact

Verlies, het is een kernwoord wanneer we nadenken over ALS. Reeds voor het afscheid moet je ook als naaste al zo veel dingen loslaten, telkens opnieuw, tot het aller laatste.
Eens ALS in je leven geweest is, laat het je nooit meer los. Want wat na het afscheid? Een leegte, een gemis, hopelijk ook mooie en warme herinneringen,… Hoe ga je er mee om, met wie praat je?
Hoewel rouw reeds vandaag al als een belangrijk onderdeel van het verwerkingsproces neergeschreven staat horen en voelen we in de praktijk toch nog een groot gemis op dit vlak.
De nood om te connecteren met anderen die door de zelfde storm zijn gegaan en bij wie deze storm misschien nog steeds woedt. 

Daarom focussen we ons op maandag 16 oktober op de nabestaanden, op zij die iemand moesten afgeven aan de meedogenloze strijd tegen ALS. We maken er een interactieve namiddag van, met sprekers, maar met de nadruk op tijd om met elkaar te spreken en te delen. 
Inschrijven kan reeds via symposium@als.be!
Vergeet niet de namen van de deelnemers te vermelden en de titel van de infosessie.

We heten jullie welkom vanaf 12u30 voor een koffie en een babbel. De infosessie gaat door van 13u tot 15u op ons kantoor, Vaartkom 17 Leuven. We voorzien natuurlijk ook een pauze tussendoor waarbij je kan genieten van een koffie/thee en een versnapering. Na de infosessie kan je ook nog gezellig blijven napraten tot 17u!

Ben je actief op facebook en wil je graag in contact komen met lotgenoten? We creëerden zopas een aparte facebookgroep voor nabestaanden.

 

Hopelijk tot dan!

 

Share