Palliatieve zorgverlening en vroegtijdige zorgplanning

Palliatieve zorgverlening en vroegtijdige zorgplanning

Een ALS diagnose brengt heel wat met zich mee. We willen uiteraard in de eerste plaats focussen op de levenskwaliteit, hoe kan de tijd die je hebt zo goed mogelijk ingevuld worden. Helaas dwingt een diagnose als deze ook vaak tot dieper nadenken over wat nu echt wensen en noden zijn, zeker naar het einde toe en dit kan ook wel wat zorgen, angsten met zich meebrengen. Voor de persoon met ALS, maar ook voor de familie/naasten en ja, zelfs voor professionele zorgverleners. Het is een gesprek dat we niet willen hebben, maar dat o zo belangrijk is. 
Daarom kon dit thema volgens ons dan ook niet ontbreken in onze planning van infosessies. Een thema met meer gewicht, maar belangrijk om te weten hoe alles hierrond ineen zit, welke ondersteuning er bestaat, welke rechten je hebt,…
Daarom nodigen we jullie graag uit, pALS, mantelzorgers, professionals om samen te komen, wij voorzien een aantal sprekers en zoals altijd is er ruimte voor interactie en een goede babbel achteraf.

Daarom zetten we op maandag 19 februari het thema palliatieve zorgverlening en vroegtijdige zorgplanning in de spotlight tijdens de volgende infosessie. 

Schrijf je nu al in via symposium@als.be (met alle namen van de aanwezigen)!

We heten jullie welkom vanaf 12u30 voor een koffie en een babbel. De infosessie gaat door van 13u tot 15u30 op ons kantoor, Vaartkom 17 Leuven. We voorzien natuurlijk ook een pauze tussendoor waarbij je kan genieten van een koffie/thee en een versnapering. Na de infosessie kan je ook nog gezellig blijven napraten tot 17u!

Hopelijk tot dan!
 

Share