ALS-zorgverblijf 'Middelpunt'

← ga terug naar opvang

                

Folder Nl.
Plannetje Middelkerke - Klik hier

Middelpunt.com

Vakantie met de puntjes op zorg

Tot voor kort bestond er in België nog geen in ALS gespecialiseerd zorghotel. Dankzij het initiatief en de jarenlange inzet van de ALS Liga is er nu het zorgverblijf Middelpunt. In Middelpunt te Middelkerke, kunnen onze pALS (patiënten met ALS) terecht voor een vakantie, een weekendje weg of een langer verblijf, in een omgeving die volledig aangepast is aan hun noden en waar de klok rond gespecialiseerde zorg aanwezig is. Zeelucht, de rolstoeltoegankelijke zeedijk en het aangepast gemeentelijk zwembad zijn maar enkele van de ingrediënten die garant staan voor een echt vakantiegevoel.

Wij willen voor iedere pALS een onvergetelijk verblijf in Middelpunt mogelijk maken. Met dit doel werd het MaMuze fonds opgericht. Het MaMuze fonds ondersteunt ALS-patiënten ter plaatse. Hun familie, vrienden en verzorgers kunnen op adem komen en de zorgtaak voor even aan anderen overlaten. In Middelpunt worden, naast een aantal relaxatie- en verwentherapieën, ook tal van ontspanningsmogelijkheden en hulpmiddelen aangeboden. Zo zorgen we voor een vakantiegevoel voor onze gasten. Op elke verdieping is een badkamer met Parkerbad voorzien. Ontspannen kan in de lounge of op het buitenterras. Ook vergaderruimtes voor seminaries, meetings en presentaties werden voorzien. Dankzij het MaMuze fonds maken we dit alles mogelijk voor onze pALS. Mede dankzij de Nationale Loterij organiseren we hier een VOORzomerweekend en NAzomerweekend voor ALS-patiënten en hun familie. 

Vakantie, de batterijen opladen en ontsnappen aan de dagelijkse sleur, we hebben er allemaal af en toe nood aan. ALS-patiënten kunnen niet zomaar hun koffers pakken en vertrekken. Wij nodigen u uit om, samen met ons, de pALS een zorgeloos verblijf te schenken en hen even hun dagdagelijkse strijd te doen vergeten. Elke gift is belangrijk en maakt een verschil. Voor uw gift vanaf 40 euro krijgt u een fiscaal attest. Voor grote giften krijgt u een extra certificaat en een erevermelding.

Bronzen Gift: 2500€

Zilveren Gift: 5000€

Gouden Gift: 10000€

Diamanten Gift: 15000€

Briljanten Gift: 25000€

Platina Gift: 50000€

KLIK HIER EN DONEER:

BE28 3850 6807 0320 en BIC BBRUBEBB

met vermelding: MaMuzefonds

 

Share