MaMuze

Indien u het sociaal isolement van pALS wil verbreken, doe een gift aan de ALS Liga met vermelding ‘MaMuze fonds’.
Voor een gift vanaf 40 euro per jaar ontvangt u een fiscaal attest.

KLIK HIER EN DONEER: BE28 3850 6807 0320 en BIC BBRUBEBB

Uw gift in het kader van het MaMuze fonds wordt 100% besteed aan volgend doel:
Het leven van pALS is omwille van hun hoge zorgnood doorgaans volledig teruggeplooid op de thuissituatie. In combinatie met het psychologisch verwerkingsproces van hun ziekte zijn zij daardoor zeer vatbaar voor sociaal en maatschappelijk isolement. Het MaMuze fonds van de ALS Liga wil daaraan verhelpen door pALS een aangename deelname aan het sociaal leven mogelijk te maken. Een aantal voorbeelden vind je hieronder:
Met uw gift bezorgt u pALS en hun familie iedere zomer een aangenaam verblijf van één week aan de Belgische kust of mogelijks elders.
Jaarlijks organiseert de ALS Liga haar ALS-contactmoment, ‘ALS Summer’ genaamd, aan in een aangepast zorgverblijf. Om onze pALS een echt vakantiegevoel zonder zorgen te laten beleven, bieden we hen tijdens de ALS Summer week, relaxatie - en verwentherapieën ontspanningsmogelijkheden en hulpmiddelen aan. Voor de kleintje is er kinderanimatie voorzien. Zo kunnen zij even hun dagelijkse strijd vergeten door er samen met hun gezin, familie en vrienden ‘even op uit te trekken’, terug op adem te komen, de frisse (zee)lucht op te snuiven… om dan met opgeladen batterijen terug te keren naar huis.
pALS de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan ontspanningsactiviteiten, infosessies, een wetenschappelijk luik en evenementen die door de ALS Liga zelf, of door partners in samenwerking met ons, worden georganiseerd. Denk daarbij aan sportmanifestaties, culturele uitstappen, wandelen, fietsen, motortochten, zeilen,… 
Wil je geïnformeerd blijven over MaMuze-fonds raadpleeg dan geregeld onze website, sociale media en ons ALS Liga-magazine.
Dankzij de bijdragen van velen lukt het ons een mirakel waar te maken! U doet toch ook mee?

Share