BrainStorm geeft een update over de activiteiten van de klinische studie en de wetenschappelijke conferentie

28-05-2013

New York, NY en Petach Tikvah, Israël – BrainStorm Cell Therapeutics (OTCQB: BCLI), een toonaangevende ontwikkelaar van volwassen stamcel technologieën voor neurodegeneratieve aandoeningen, heeft vandaag een update gegeven over de lopende en toekomstige klinische studie en de wetenschappelijke conferentie activiteiten van het bedrijf. 

Klinische studie activiteiten

BrainStorm heeft onlangs de 5de transplantatie uitgevoerd in de lopende fase IIa klinische studie met NurOwn ™ in het Hadassah Medisch Centrum in Jeruzalem. In deze fase IIa studie, krijgen 12 ALS-patiënten een gecombineerde intramusculaire en intrathecale toediening van NurOwn cellen, in drie groepen, in toenemende doses. De studiedeelnemers zullen gedurende zes maanden na de transplantatie opgevolgd worden. In een recent radio interview op Israëls "Galei Tzahal", heeft Professor Dimitrios Karussis, hoofdonderzoeker, gesproken over de huidige studie, alsmede over de resultaten van de onlangs voltooide fase I / II studie, die hij "zeer bemoedigend." noemde. Een opname van het interview en de Engelse vertaling ervan is beschikbaar op de BrainStorm website.

Bovendien blijft de voorbereiding van het bedrijf van de IND indiening voor de komende fase II studie in de VS op schema. BrainStorm verwacht de patiënt insluiting om te starten later dit jaar.

 

Vertaling: ALS Liga: Anne

Bron: BrainStorm Cell Therapeutics

Brainstorm fase I / II resultaten NurOwn - Klik hier

Share