Bekendheid van ALS in de maatschappij: vertel je verhaal

Hoe meer mensen ALS kennen, hoe beter. Want wat men niet kent, krijgt geen aandacht, geen sympathie, geen geld, geen steun, geen media-aandacht, geen politiek draagvlak … Laten we er dus met z’n allen voor zorgen dat ALS geen onbekende ziekte blijft. De Ice Bucket Challenge heeft wonderen gedaan voor ons. Maar we mogen niet alleen daarop rekenen.

De ALS Liga onderneemt voortdurend acties om ALS in de belangstelling te houden. Maar daarbij hebben we ook jouw hulp nodig. Door jouw verhaal te vertellen, krijgt ALS een gezicht en een naam, wordt ALS tastbaar en zichtbaar. Elke patiënt is uniek, elk verhaal is uniek.

We begrijpen dat het niet voor iedereen even makkelijk of evident is om zijn/haar verhaal te doen voor de camera of om zich kwetsbaar op te stellen tegenover een onbekende journalist. Toch biedt het je een unieke kans om je mening eens te geven en om ALS op de voorgrond te zetten. En natuurlijk wil de ALS Liga je hierbij steunen en begeleiden. Zie je het wel zitten om je verhaal te brengen? Laat het ons dan zeker weten: info@als.be

Handleiding - Klik hier

Share