ALS Liga-magazine februari 2017

← ga terug naar ALS Liga-magazine

Contactweekend 2017
Ook dit jaar organiseren we weer een contactweekend voor pALS in het zorgverblijf Middelpunt te Middelkerke. We hebben voor 1-2-3 september alvast lekker warm weer besteld met een licht verkoelende zeebries. Ideaal om een weekend te ontspannen, voor zowel de pALS als de mantelzorger. Ontdek er hier meer over.
 
De ALS Liga zet zijn deuren wagenwijd open in de week van 4-11 maart.
Altijd al eens willen weten hoe de werking van de ALS Liga er intern uitziet? Hoe de samenstelling van personeel en vrijwilligers zich mooi tot een homogeen mengsel vormt met een uitstekend resultaat? Zijn jullie wel eens benieuwd naar al die hulpmiddelen die wij hier ter beschikking hebben of willen, jullie gewoon wat uitleg over wat we hier eigenlijk doen? Dan hebben wij prima nieuws want tijdens ‘De week van de vrijwilliger’ willen wij jullie allemaal een beetje meer betrekken bij onze werking en meenemen in onze visie. Laat hier weten of je komt!
 
ALS-onderzoek
De ALS Liga volgt voortdurend het ALS-onderzoek op de voet via diverse bronnen. Wil je ook up-to-date blijven? Alle belangrijke ideeën en ontwikkelingen worden vertaald en op onze website gepubliceerd.
 
 
 
 
ALS Liga - Vaartkom 17, 3000 Leuven - 016/23.95.82 - info@als.be
 
Share