BrainStorm kondigt financiële resultaten aan van het tweede kwartaal 2019 en geeft een bedrijfsupdate

19-08-2019

NEW YORK, BrainStorm Cell Therapeutics Inc., een toonaangevende ontwikkelaar van volwassen stamcel therapieën voor neurodegeneratieve aandoeningen, heeft vandaag de financiële resultaten aangekondigd voor het tweede kwartaal dat eindigde op 30 juni 2019 alsook recente bedrijfsupdates gegeven.

“We blijven actief patiënten in onze fase 3 trial met NurOwn® in ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) en in onze fase 2 trial met NurOwn® in Progressieve MS (Multiple Sclerosis) recruteren in meerdere belangrijke U.S. medische centra,” deelde Chaim Lebovits, President en Chief Executive Officer van BrainStorm Cell Therapeutics, mee. “We voorzien dat de recrutering in onze fase 3 ALS studie afloopt tijdens de tweede week van oktober 2019 en verwachten de top-line resultaten elf maand na deze volledige recrutering.

Tweede kwartaal 2019 en recente nieuwsberichten van het bedrijf:
- Eind juli 2019, waren er 170 patiënten ingesloten in de fase 3 ALS gerandomniseerde, dubbelblinde, placebo-gecontrolleerde, clinical trial met meerdere doses. We verwachten volledige recrutering van alle 200 patiënten tijdens de tweede week van oktober.
- In juli 2019, was het BrainStorm management team uitgenodigd tot een speciale meeting met het FDA senior management en I AM ALS, een belangen behartiger ALS organisatie die pleit voor een ALS behandeling.

 

Vertaling: ALS Liga: Anne

Bron: GlobeNewswire

Share