Light your virtual candle

Van te veel mensen moesten we afscheid nemen en evenveel mensen hebben vandaag jouw steun nodig. Laat ook jouw vlammetje spreken.

Brandde jij ooit al een kaarsje om iemand die je graag ziet te steunen of te herdenken? Het is een al oude traditie die in het digitale tijdperk waarin we leven misschien wat verloren gegaan is.

Vanaf vandaag kan je echter ook een digitaal kaarsje branden en zo iemand een warm hart (of vlammetje) toedragen, iemand die je wil steunen in de strijd tegen ALS of  ter herinnering van iemand die je aan de ziekte hebt moeten afgeven. Tegelijk doe je een bijdrage klein of groot aan het onderzoek naar ALS en help je met dit kleine gebaar mee deze afschuwelijke ziekte de wereld uit!

                                               memorialALS.be                                                               hopeALS.be 

Brandt een blauwe herdenkingskaars voor zij die alles gegeven hebben tegen ALS en van wie we toch afscheid hebben moeten nemen. Laat hen niet vergeten worden door het branden van een herdenkingskaarsje! Want uit ons midden, is niet uit ons hart.

memorialALS.be 

Brandt een witte hoopkaars voor zij die vandaag strijden voor  hun leven tegen ALS. Voor iemand specifiek of voor iedereen die vecht, geef hen hoop door het branden van een kaarsje!

hopeALS.be 

 

 

  

Share